View Single Post
Staro 31.10.2023., 12:38   #44030
Ziiky
Premium
Moj komp

Ziiky's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor Rebbit Pregled postova
Ja mislim da se ne isplati ciganit zato jer ima hrpa popusta po intersportu, best secretu, bike-innu i slicnim stranicama za kupit pristojne gace...

Nazalost, jedan od problema je taj sto stvarno moras kupit da bi probao, a mora ti i sic pasat... mene recimo sic na mtbu ubija vec duze vrijeme i mislio sam da su mi krive bicke koje su vec ostarile, a ove godine udaram cestu dosta jako, i nemam nikakvih problema sa guzicom...

Tak da, sve ti to lutrija, mozda ti te za 10eur budu super, pa u kombi sa sicom nemas problema ni nakon cijelog dana jahanja, a mozda ti bude pakao jer je i sic sam po sebi los... nazalost... za to nema rjesenja nego isprobavanje...

Ali generalno, bicke su dosta manji problem naspram sica...

A sto se cijene tice, kolko para tolko muzike... ali za 30-40€ bi vec trebao imat jako pristojne gace.
... da se ne ponavljam, a i neda mi se sad slagati post, linkati cu stari post sa forum.hr gdje sam bio napravio malu recenziju biba.

http://www.forum.hr/showthread.php?p=86133935

Zbilja se isplati uzeti s Alija marke poput Darvi, Spexcel, Riot, Santic
Dugi niz godina draga i ja uz brendirane bibe kupujemo i ove gore navedene i mogu vam reći sa sigurnošću da su vam sve te marke u rangu Castellija, Žolne, Ale i drugih, a usudim se reci da su cak i bolje.
Draga recimo ima dosta triatlonskih kombinezona od Satica i vrh su joj, dok sam ja uzimao isključivo bibe.
Ako se uzima s Alija, treba razlučiti ove brendove od ostalih plagijata koji samo kopiraju i imaju one 8D -12D uloške. To nije isto. Idite bas u njihove trgovine ...

CPU: Intel™ i5@3,0GHz & CM Hyper EVO 212+
MBO: MSI Mortal
RAM: Crucial DDR4 8gb
GPU: Gigabyte GF GTX 1050 ti
HDD: SSD 128gb + WD blue 1TB
RW: LG
MON: Acer 24"
CASE: Antec Fusion Remote Max
PS: Fortron 550w modular
KB+MICE: Logitech™ K800 illuminated & G500
NAS: Synology 210j WDred4TB
HEADPHONES:Bluedio t3 plus BT

TV: Philips 55pus7805
REC: DENON x1600H
ZVUČNICI: Q Acoustics = QA3050i, QA3010i, QA3090i
SUB: SVS PB1000
MEDIAPLAYER: CoreELEC @ BeeLink GT King

Ziiky`s HTPC (some kind of it) ... LINK na topic

Trenutno ništa ...

Moje njuškalo

Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom
Ziiky je offline   Reply With Quote