Citiraj:
Originally posted by greg SE
prvo bi poruci nitrou da mu njegovih 129 postova nedaje pravo da ikome pametuje, sere o OSovim kad je posebno naglaseno da se takvi nejavljaju a pogotovo da nekome govori kako ce pisati neke rijeci.....ja sam uvjek bio za ono - kom se nesvidja sta pisem nek odjebe (ili oxxxxx ako je nitrou lakse proscitati ovako )
a dfx, tebi treba sentry 99, mislim da se tako zove program......inace sluzi da na win9x postavis admin i user levele pristupa ali ukoliko napravis samo admin pri bootu ce pitati za password, ako ga neupises ili upises krivi komp se ugasi.....
koristio sam ga samo jednom ali na 30ak kompova i mogu reci da radi svoj posao.....
i da winme je sranje samo klincima koji instaliraju cijeli bugov CDe pa se cude sta im komp steka
|
pa kaj sam win me nema logiranje? ne mrezno nego obicno...naime znam da mi je cura doma na 98-ici imala logiranje...pitat cu je..
gle svi koji su probali win me su mi rekli da je ocaj..da prvih dva tjedna im nije nis radilo..a da poslije dva tjedna zivnu...meni malo cudno... i naravno frend linuxas stavi win me na svoj stroj i njemu u dve godine niti jedan problem..smijo sam se ko lud...
ako tebi super rade ok..ali ja preferiram win2k i ako me neko pita koji kazem win2k..ja ne znam tko je imao sranja s njima posto su to fakat najbolji i najstabilniji windowsi do sada...