Citiraj:
Autor Exy
Tako je to u životu, nekom je smeće, nekom drugom zabava 
|
Baš mi je bilo čudno da bi netko bacio Q6600 na otpad, ali onda opet bilo je nekoliko vas tu na forumu koji su sugerirali da takvi kompovi ništa ne vrijede, pa sam si mislio možda su ga stvarno frknuli van zato što je star i/ili neispravan.
Core2 Duo s druge strane uistinu nije nešto, i teško da se bude mogao nositi sa Win7 i najnovijim potrebama, ali u svakom slučaju smatram da su ga možda mogli donirati nekoj grupi ili ustanovi. To je moje osobno mišljenje naravno, a uostalom ne bih ga onda ja pokupio i dobio besplatno
Citiraj:
Autor Exy
btw. što će ti q6600, što nemaš već jedan u pripremi
|
Nemam niti jednog u "pripremi", mašina o kojoj sam govorio je sekundarni komp za HiFi i printanje, koja postoji (i koristi se, kao takva) već nekoliko godina. Ne, ovo je mašina koja bude išla članu obitelji za sve "moderne" potrebe od osnovnog gaminga, provjeravanja pošte sve do online kupovina i printanja. Do sada je to bio Phenom X4 (prve generacije), ali je ploča počela zezati, i više se ne želi upaliti iz prvog pokušaja. Prvo sam mislio jednostavno promijeniti ploču, i ostati na AMD platformi ali kako je uskočio S775 vidim idealnu priliku za nadograditi u Q6600 i overclockati ga na 3.00GHz.