Tema: Košarka
View Single Post
Staro 26.10.2023., 09:23   #6707
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Lazarus Pregled postova
U sunse nemam povjerenja zbog Brukera,tim je ok,ali zbog ovog njonje nemogu ga smisliti.

Dallas jedva dobio,da budem iskren više su spursi izgubili nego dallas pobjedio.

Luka ih opet izneo sa triple double uz pomoć rookia DL2, wenby rano pokupio faule pa imali sreće
Ostatak tima tragdija kao zadnjih par godina;nema obrane,Hardaway prvo polu igrao dobro,drugo svaku loptu koju je bacio promašio,a u početnom sastavu Derrick Jones - oh Bože

Sunsi su jaki svejedno, S Bealom će dobit domenziju više u napadu, a i ovako su moćni. Također, Nurkić se sjajno uklopio ako je suditi po početku.

Dallas ne bude contender ni ove godine po meni. Ekipa je za drek, opet će se sve svesti na (uglavnom) Dončićevo i (povremeno) Irvingovo soliranje, i brojimo dane dok Irving ne zatraži trejd, a možda bome i Dončić

Wemby ogroman potencijal, ali će trebati vremena da se navikne na NBA i fizički puno jaču košarku, a treba vidjeti kako će njegova krhka konstrukcija izdržati brutalni ritam NBA. Srećom ima na klupi jednog od najboljih trenera svih vremena. Vjerujem da će ga znati dozirati, a Spursi propuštaju doigravanje ove godine

Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Kad smo kod košarke, jel netko bio uživo na NBA-u?

Idem na tekmu uskoro, koja počne u 7:30pm, ali ne znam kakva je navika tamo, jel se ranije puno dolazi, kakva je procedura itd.?

Jer znam da to oni pretvore u show, pa me zanima, što propuštam ako idem tipa 1h prije.

Heat je u pitanju.

Nisam bio ali sudeći po viđenom, ne trebaš uraniti više od pol sata prije. većina showtimea je pred početak i u pauzama na tekmi, zato se tekma rastegne na 3 sata