View Single Post
Staro 24.10.2023., 10:42   #43992
Sam Fischer
Džabe si krečio!
Moj komp

Sam Fischer's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor Nik Pregled postova
Znaci sad imas bajk za izvrtit 500km oko Jaruna
Hahha, tako nekako
A odemo tu i tamo do Pisarovine i nazad isto

Citiraj:
Autor SaleFFS Pregled postova
Bome dobra kilaža. Vodim se po tome što svakodnevno susrećem slične bajkove sa 105 disc grupama samo tamo su dosta teži kotači pa nisam to ukalkulirao

A što se tiće dekića, trenutno su završili xc sezonu kao 5 team na svijetu pa eto...

Rama ima 890g, vilica 382g, sic i sic stanga su karbonski afterparts, kotaci su 1650g i najveći gain su TPU inner tubes - 24g komad

Da, pročitao sam negdje da se probijaju i sa Van Rysel brandom u pro peloton sa team Cofidisom, idu jako

Citiraj:
Autor SrKi Pregled postova
Mislim da mu za to fali Tri-Extensions
E bravo, imam vec neke clip on, mogao bih probat

Citiraj:
Autor Mr.Ex.President Pregled postova
Ovdje oko mene se razgrabilo sic stangi i volana isto tako "identičnih" ko Newman samo bez naljepnice Newman i radi toga eto 10x jeftinijih. Pa kad su krenule pucat bilo je i lakše polomljenih
E jebiga, da, ima svega. Your mileage may vary. Ovi kotači već imaju 5000km bez greške, a i vani je sve više reviewa i youtubera koji rivjuaju te karbonske kineze, i da, handlebarovi su kockanje, a ja sam polomio 2 seatposta. Ali prije je problem u tome da tada nisam imao torque wrench, pa sam jednog pretegnuo i polomio, a drugog sam onda premalo zategnuo pa je klizio i ljuštio se
Bila bi skupa škola da nisu bili kineski seapostovi
Sam Fischer je offline   Reply With Quote