View Single Post
Staro 21.10.2023., 12:03   #2907
ezav
Premium
Moj komp

ezav's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Citiraj:
Autor D/G Pregled postova
...a što reći , 200-300m od HP poštar donio paketić i umjesto da se popne 4 kata otvorio dupla prednja vrata reda poštanskih ormarića i ubacio paketić 5x7x20cm u pretinac i zaboravio zaključati tako da sad može bilo tko do pošte od 8 pretinaca. Paketić je bila kutija od stiropora u sivoj plastičnoj vrećici OTVORENOJ sa jedne strane skalpelom (sadržaj je bio 4 zaštitne folije za ekran mobitela i 4 maramice 3x3cm za čišćenje prije ljepljenja).

Nista reci jer imas srece da ti je dostavio uopce..
Postar nije duzan obicne posiljke (znaci paketici iz kine i pisma) koje nisu pracene ni nositi ako ne stanu postanski sanducic. Znaci ako je paketic van gabarita po pravilniku ide obavijest .

Tako da imas dobrog postara koji obavlja vise posla nego je placen.

Ako oces da ti covijek koji je kriminalno podplacen i vjerovatno zamjenjuje dva covijeka jer fali ljudi za poluditi nonsalanto dohoda na 4 kat ko eto to je tu onda plati pracenu dostavu ili exspresnu dostavu ...

Znaci nepraceni paketici i obicni paketi nemaju placenu osobu dostavu nego dostavu do postanskog sanducica... Oces nesto vise , brate nebudi diber i plati ... Aliii neee ljepi je taj free shipping iz kine...

Tak da lega dobil si ono sto si plati ...

Mislim ne branim postu , u totalnom rasulu su i biti ce samo gore jer ljudi masovno daju otkaze .. Ali opet dosta mi je citati o tome kada ljudi dobe uslugu iznad one koju su platiti pa kukaju kak ne valja ...