slijedom Vašeg prigovora, obavještavamo Vas da ćemo Vam odgovor na isti dostaviti pisanim putem na adresu.
Zbog trenutno povećanog broja pošiljaka moguća su kašnjenja u dostavi što rezultira i povećanim brojem upita naših cijenjenih korisnika te, iako se naši agenti trude odgovoriti u što kraćem roku, izražavamo žaljenje što Vam traženu informaciju nismo bili u mogućnosti dostaviti ranije.
Samo kod poste je 2+2=186 
Znaci kod njih ima vise smisla da mi "salju odgovor" na adresu nego da mi odgovore u mailu  
A kakav im je tajming taj cu odgovot dobit "malo sutra" 
Mozda bas zbog toga sto postari dostavljaju "odgovore" uokolo,nemaju vremena da dostave pakete...  -->
Dolazi danas mail od poste,rekoh evo meni napokon odgovora nakon tri tjedna i to subotom:
slijedom Vašeg prigovora, obavještavamo Vas da ćemo Vam odgovor na isti dostaviti pisanim putem na adresu.
Zbog trenutno povećanog broja pošiljaka moguća su kašnjenja u dostavi što rezultira i povećanim brojem upita naših cijenjenih korisnika te, iako se naši agenti trude odgovoriti u što kraćem roku, izražavamo žaljenje što Vam traženu informaciju nismo bili u mogućnosti dostaviti ranije.
Samo kod poste je 2+2=186 
Znaci kod njih ima vise smisla da mi "salju odgovor" na adresu nego da mi odgovore u mailu  
A kakav im je tajming taj cu odgovot dobit "malo sutra" 
Mozda bas zbog toga sto postari dostavljaju "odgovore" uokolo,nemaju vremena da dostave pakete... 
Zadnje izmijenjeno od: Luce. 21.10.2023. u 10:53.
Razlog: mod pliz pregledaj post,iz nekog razloga se duplira
|