View Single Post
Staro 20.10.2023., 20:04   #2903
mkey
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Sep 2018
Lokacija: tu
Postovi: 2,048
Evo jedna priča o događaju koji da se nije dogodio meni ne bih vjerovao.

Pretprošli vikend sam naručio manji paket iz jedne ljekarne u ZG. Njima se nije nešto previše žurilo to poslati. Zovu me iz pošte u Puli u ponedjeljak da ako mi mogu to ostaviti u lokalnoj pošti pa da mogu podignuti u utorak poslije 2. A pošta radi do 2.

A u taj isti ponedjeljak mi HP već vozi drugi paket (koji putuje 10 dana iz Gospića), u vozilu je i najavljeno za isporuku. Pa rekoh (u sebi) kako niste toliko sposobni da znate da već ide vozilo na tu adresu i da taj drugi paket ubacite unutra. Lakše vama, lakše svima. Ali ne. OK.

U utorak mi jedan lik iz ZG šalje neke dijelove za auto, oko 14:00. I to ne sa ekspresom nego normalno. Ja sam tražio da pošalje bilo čime drugime, on inzistira na HP, zna on tamo ljude, garantira. OK, nema problema, mogu čekati.

U srijedu idem u poštu po taj paketić iz ljekarne, vratim se doma i oko 14:00 zove me djelatnica da je došao još jedan paket. Meni nije jasno o čemu se radi, a kad ono paket poslan niti 24 sata ranije iz ZG. A prije mene na šalteru žena koja zapomaže oko zagubljenog paketa za koji nitko ne zna gdje je točno. Kakva komedija.
mkey je offline   Reply With Quote