View Single Post
Staro 20.10.2023., 11:37   #2501
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Vratio se na A14 (i u 19. stoljeće) - furati ću drugi mobitel za posao i sherati hotspot kad mi treba. Usput sam opet testirao restoranje google backupa i kada to radiš na istu verziju androida onda ipak restora više nego inače. Znači stvar je beskorisna za restoranje na drugi mob ili isti mob sa starijim os-om. Drugi razlog zašto ostajem na A14 je što mi se pokazao dobrim za bateriju pa se nadam da tako i ostane. I dalje ne planiram updejtati. Sljedeći put kad me zajebe zafitiljit ću ga u zid. Ovo je prvi mob koji bi mogao doživjeti tu sudbinu

@Outta
Nisam skužio kome ide tvoje pitanje za samsung, ako je išlo meni.
Zero Cool kaze da je raskrstio sa samsungom zato pitam za njega

Ma ja ženi necu updateat nek se kiseli na 13. Iako kaže da stvarno nije nešto zadovoljna sa mobom, bolji joj je bio Xiaomi Note 10 Pro Plus na kojeg je prišla sa Xiaomi A1 u to doba. Fičuri koji kao "odvajaju" Pixel od drugih mobitela uglanvom nisu dostupni u nas, a banalne stvari koje bi očekivao da rade (npr signal) ne rade...

Citiraj:
Autor Cuky Pregled postova
Tolko su opcenito usrali s androidima na sve strane da covjek vise ne zna sta bi kupio.

Ni ja nisam fan iphonea radi te ogranicenosti, ali s druge strane bar im osnovne stvari rade kako treba.

Meni je problem sto mi je mob u 70%+ slucajeva postao zamjena za pc i sad se ic prebacit na ios bi mi bilo veliki sok.
Androidi su se stvarno unazadili, kako iOS dopušta sve više slobode tako android oduzima tu slobodu.

Isto tako koristim ga kao zamjenu za PC, iako sve što sam pitao priku, naša je aplikaciju i na iOSu za to... Meni je najveca mana što nemogu vratiti aplikaciju na staru verziju.

U androidu 1000 puta update pokvari aplikaciju, odem na apk mirror, skinem staru verziju i koda se ništa nije desilo, na iOSu ako je loš update sidi i plači iako sad i google gura ove app bundleove da nemos side loadat...
OuttaControl je offline   Reply With Quote