Citiraj:
Autor nub
DHL dostavlja do kraja ako je express dostava. Meni su u manje od 24 sata iz Njemačke nedavno dostavili paket. Nadoplatio sam za express opciju samo da izbjegnem poštu jer sam prethodnih par puta čekao po mjesec dana da paket izađe iz sortirnice u Zagrebu na dostavu par km dalje.
|
pa prvi put sam koristio DHL prosli Bozic, bio sam obećao nekakav komp a nisam imao kako dofurati u hr,onda sam dosao na postu i tamo sam uzeo nekakvu premium DHL opciju kosta me 15-ak EUR sto i nije puno sa obzirom da je bio veci paket (sigurno preko preko 10kg)
Poslao sam utorak ujutro oko 8:00 a paket je bio isporucen u Hrvatskoj petak u 9:00 h ujutru. stvarno bio iznenadjen pogotovo sto je badnjak bio bas u subotu a Bozic u nedelju,a pojma nisam imao tko je tocno dostavio.
Citiraj:
Autor mkey
Luce, meni se za njemačku opcija mailbox pokazala super. Oni šalju GLSom po defaultu i to dolazi vrlo uredno unutar kakvih 4 dana. Vrlo predvidiva kvaliteta usluge.
|
Da budem iskren vec dugo nisam radio sa mailboxom,nedavno je bas netko sa foruma napisao u diskord grupi da su podosta digli cijene,a bas sam imao u planu uzimati polovne monitore,nisam isao puno u detalje al mislim kako je bilo oko 25e procjena