View Single Post
Staro 15.10.2023., 18:42   #2898
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor sinkee Pregled postova
paket s aliexpressa od 29.9 piše received by local delivery company
I na mom, kupljen u 7om mjesecu, izlazilo mi sad vrijeme za prijavu nedospjeća paketa, a deset dana od kupnje stoji status isti kao kod tebe. Sve do dana današnjeg. Pošaljem upit na ali, kažu oni, mi ne odgovaramo za neisporučene pošiljke kad vam stoji taj status - recieved by local delivery company. Pošaljem prigovor pošti, kažu oni, to spada u small packages, tracking unutar hr ne radi i nisu ga dužni raditi, niti je njihov problem neisporuka.
Na moj upit, čiji je onda problem, pošto tracking postoji uredno u cijeloj proceduri ulaska u hr, carinjenja, sortirnice u zg, te kvazi slanja u 'local delivery company', kako sad kad je paket dobio krila, tracking ne postoji i nitko nema odgovornost zašto paketa odjednom nema, poslali su neki retardirani generički odgovor da je to to s njihove strane.
Znači mojih 15€ za item, ujeo vuk magare, jer i aliexpress boli kifla za to, item je poslan. Što je najgore, meni na ali appu stoji posta.hu kao nadležna za paket, a ne posta.hr, a u trackingu stoji zagreb. Tak da ko zna ko je tu šta zajebao, ali što se mene tiče, jer ovo je od zadnjih 10 kupnji na aliju već treća stvar koja je 'nestala', lagano ide ne ignore za shopping bilo čega.