Ne nije, bijela je ona ista kao za IBM, ostalo mi viška pa sam odlučio kantama sa svjetlijom plastičnom frontom osvježiti metalne stranice.
Jučer sredio i "low s370" sa celerom na (mislim) 500mHz, još bolje izgleda od ove, gotovo identična nijansa plastike i ovog bojanog dijela lima.
I da, sve sam jučer još pošpricao mat bezbojnim lakom, uključujući i IBM, kada je već "novo", neka još malo bude dodatno zaštićeno od ogrebotina.
Cilj je složiti desetak konfi iz svih razdoblja, čim više period correct, ove starije pogotovo.
Uglavnom po kutijama imam svega za završiti projekt doslovno sada sve od socket 7 pa na ovamo, dok mi od većih projekata ostaje još 286 i 386 u kompletu.
Problem je što sam lutao u početku i neke konfe išao pimpati, sada kužim potpuno nepotrebno, umjesto da sam zadržao autentičnost uz minimalne nadogradnje.
Pa me čeka micanje svih SSD-ova i ostalih gluposti, pronalazak adekvatnih diskova kojih brdo moram istestirati, floppy-ja za reparaciju koje sam prvobitno eliminirao...i tako.
Nikad kraja, čini mi se.
Ali nema veze, guštam u procesu, to su sve slatke muke