bolje da pitam ovdje, nego kada bude prekasno
na netflixu sam odgledao četiri epizode indijca koji se zove ramit sethi (financijski savjetnik), ljudima pomaže, savjetuje i educira oko love,... lajkao sam ga na fejsu i evo ne prođe nekoliko minuta javlja se on (ili neko od njegovih radnika) na fejsu, bla bla... odakle si, čime se baviš, zarađuješ li još nekako sa strane,...
spoji me sa nekom svojom ženskom tredjericom bitcoina, uglavnom ne odgovaraju na moja pitanja "koliko je rizično", "koliko se točno može zaraditi u kratkom vremenskom roku", na moje pitanje odgovaraju "ne volim negativnosti kada je u pitanju investiranje" itd. itd. itd.
kaže da ako uložim 100€, za nekoliko sati mogu imati zaradu od 600-700€, u čemu je štos/fora? ta ženska trejderica me traži da instaliram trust wallet na svoj mobitel pa da krenemo dalje s koracima
da, sve smrdi na onu prevaru "sada je pravo vrijeme da uložite 2000€", pa onda kada želiš izaći i raskinuti "sa svojim agentom/brokerom", onda te traži još 5000€ kako bi izašao pa se prestane javljati na telefonske pozive/poruke
i ovdje mi nekako identično sve smrdi na to, neki začarani lanac ulaganja, bez mogućnošću izlaska kasnije vjerovatno, kada dovoljno love uzmu
samo šta je malo drugačije ovdje, radi se o poprilično poznatoj i javnoj ličnosti?
https://www.iwillteachyoutoberich.com/
u čemu je štos ovdje? kakva je njihova korist ovdje i interes? smrdi na prevaru - ali ne mogu još skužiti na kakvu? vi koji ste u tome ovdje sigurno ćete bolje prepoznati na šta me pokušavaju navući?
P.S. gledam chart bitcoina za zadnjih godinu dana, i uopće ne kužim kako bi ulogom od 100€ za nekoliko sati mogao dobiti pet ili čak šest puta veću zaradu, mislim ono c'mon...

krećeočima: