Citiraj:
Autor AMD
Glasao sam ZA da me nebi prozivali kao škrca jer lova nije problem, a da ću to i koristit čisto sumnjam jer sam 90% siguran da će biti raznoraznog prostačenja i pičk...., a da sa onda sa takvima raspravljam nema smisla.
Glasam za i uključit ću MUTE.
|
Mislim da ipak neće biti prostačenja i pičk.... Barem ne da duži period. Isto je i sa pisanjem u porukama. Imam neke zgodne funkcije kada lupim desni klik na igraču u ASE koje to srede u sekundi. A ima ih i Atha pa mislim da to nije nikakav problem.
Lijepo je što je glasanje javno. Jedino mi nisu jasni neki nickovi koji su se pojavili. Neki koji tek žele igrati,a li tko je "Michel" i "Lucky"? Ne sjećam ih se sa nekih popisa igrača i onih koji su igrali na serveru. Niti dio inih koji su glasali protiv se nisu udostolici u jednoj rečenici reći razlog odbijanja (neki su jasno rekli). Ako svi mogu reći razlog ZA i PROTIV, mogli bi i oni. Ako ništa, onda zato što su u manjini. Uvijek i mi ostali možemo promijeniti mišljenje u slučaju da je razlog dobar (to ne radi zbog.., nije dobro zbog..., izgoriti će komp... i sl.)
Sp@wN molim te da pročitaš gornje postove i uočiš razloge zbog kojih sam se odlučio na plačanje, a ne da uletiš i trkeljaš. Zar stvarno misliš da je netko ovca i da će platiti za nešto jednako dobro što može dobiti besplatno? Ili mi, molim te, objasni da sam u krivu. Još nije kasno jer nismo ništa uključivali. Možda postoji besplatno rješenje.