View Single Post
Staro 02.03.2006., 08:32   #2963
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
: nono :

ko s dijecom lijeze budi se popisan...kaze jedna stara narodna...

znate kaj,samo mi je zal vasih(Rak,Majkl) neprospavanih noci i zivaca,al mi je vec nakon 2-3 dana postalo jasno u kaj smo se upustili...razmazene bebice bi ovo-ono...Vi im ispunjavate svaku zeljicu...al kad treba nekaj drugo napraviti,probat procitat pravila il nekaj novog probat....ccc,kaj ste nori?
pa kaj bi se oni bavili timom,vazno je da se mogu naslikavat koliko puta su nekog od nas izkundakirali, izresetali i ponizili....cccc.,sve me jeza lovi od toga...a samo znacenje tima,ekipe,ma ko to hjebe,dok je moj nick prvi odozgora na listi killova..a to kaj mu se isto tak vidi da je njegov tim zbubil ,recimo 5:0 u Ctf,ma nema veze..

Decki...(Rak,Majkl i ostali...) ne bacajte bisere pred svinje,oni samo tak i tak cekaju da si mogu napumpati ego i hvaliti se na 55 strana kak su velke mange
e od toga me vec malo i proljev hvata..ok, ak necete timski ,nemorate,al shvatite ,kvragu, ovu igru i sve oko nje prvenstveno kao zajednicku zabavu,pa onda iz tog kuta shvatite da bi se i drugi zabavljali,bilo to s vama ili bez vas...

i sad se pitam jednu: dali je vrijedilo ista........truditi se i pokusavati ujediniti par generacija za opce dobro.....bas i nisam ziher,al znam sad nakon ovog kaj je izvirilo ,da sam (duboko)razocaran ovakvim stanjem..

mojih 5 lipa....

sig na dijeti..,bolje on nege JA......
mitzek je offline   Reply With Quote