Tema: Automobili
View Single Post
Staro 22.09.2023., 08:45   #69369
DoxyTheCroat
Premium
Moj komp

DoxyTheCroat's Avatar

Datum registracije: Jul 2019
Volvo nema ni svoje motore već duže vrijeme.
Ali ako i ode na EV, sigurno neće puno vremena proći do sljedećeg izgovora i ugovora se nekim trećim za ubacivanje motora na njihovu platformu.

Prošli put je bilo ako se ne varam da od 2020.g. ne rade više ICE, pa sad je 2024, vjv će biti ko zna kada.
Neki bi rekli licemjerje, ja kažem muljanje države, EU, fondova, zelenih i svih ostalih kod kojih se može izmusti koji cent.

A po pitanju Zagreba, NEMOŽEMO i prometa, kao netko tko se samo vozi Zagrebom, ali ne živi u njemu, mogu reći da ne vidim neki poseban problem BILO GDJE sve dok nema opsežnih radova na cesti, ili neke budale koja se skrši preko dvije trake. Svi "problemi" koji postoje na cestama, nisu ekskluzivni za ZG, već su najnormalnija stvar, a po pitanju veličine problema, jedva da su mali miš.
Ono što može olakšati život u ZG, je malo bolji javni prijevoz.

Dok sam pješke u gradu, čak ni zet ne koristim, sve mogu obaviti pješice. Ponekad (čitaj 1 godišnje) znam otić vlakom do glavnog, i više/manje sve odrađujem bez tramvaja, jebeno prošetam tih 20 minuta.

Moje osobno mišljenje je da tih par problemčića nemogu riješiti prometni stručnjaci, već psiholozi, da ljudi malo protegnu noge.

A po pitanju NEMOŽEMO ... to je produkt đabalebaroša, koji se kuže u sve, a nemaju dana radnog staža IGDJE, pa čak ni u državnoj službi, kamoli u realnom sektoru. Svo "Znanje" crpe iz društvenih mreža i youtube edukacija.
DoxyTheCroat je offline   Reply With Quote