View Single Post
Staro 21.09.2023., 17:33   #8534
Trekkie4
Registered User
Moj komp

Trekkie4's Avatar

Datum registracije: May 2023
Citiraj:
Autor Trekkie4 Pregled postova
Nego, da se pohvalim ... išao sam danas u lov na blago i našao Asus A7N8X matičnu. Bude trebala nove kondenzatore, ali sve u svemu i ne izgleda loše. Uz to sam pokupio ATI Rage128 sa TV output opcijom, tu sam karticu tražio nekoliko puta ovdje na forumu.
Nego, da se i ja napokon javim. Eto, trajalo je "samo" dva mjeseca ali napokon sam uredio Asus A7N8X matičnu. Prelemljena je Sanyo kondićima i uredno POSTa, a stavio sam joj i jači (Barton) procesor što je nadogradnja od Thoroughbred modela koji je došao sa njom.

Nažalost, nije sve prošlo bez poteškoća - od 4 USBa sa stražnje strane radi samo 2. I to ne onaj gore ili dolje već od oba rade samo po jedan (lijevi na gornjem i mislim desni na onome dolje, kod RJ45) ali ploča ima i port za ekstenziju i može se pridodati još 2 porta koja u potpunpsti rade.

Pa sam je odlučio prodati, mijenjati ili čak proslijediti ovdje na forumu - da budem iskren previše me nervira problem sa USBom da bih je ostavio za eventualno korištenje a i nisam toliko veliki fan AMDa i nForce čipseta da bih je se toliko čvrsto držao. Provjereno radi u Dual-Channel modu sa 2x 1GB DDR400 (za što mi je @Overclock rekao da je rijetkost) i uredno POSTa do BIOSa i učitavanja harda. Dalje je nisam testirao jer nisam spajao nikakvu optiku ili hardove, pa možemo samo nagađati iako iskreno vjerujem da radi bez problema.

Dajem baš i SAMO ploču bez ičeg drugog, ali ako se ponudi neki deal (recimo, zamjena za Asus CUSL2-C, TUSL2-C ili slično) spreman sam zasladiti paket sa Barton procesorom, možda čak i DDR400 RAMom od 1GB, sve ovisi o tome što imate za ponuditi.
Trekkie4 je offline   Reply With Quote