View Single Post
Staro 14.09.2023., 14:07   #12474
Rebbit
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor Cuky Pregled postova
Evo i ja sam na 1+ 7T Pro McLaren Edition sad ce 4 godine.

Problem sa fotkama ti je do 1+ Gallery aplikacije koja je losa i zasteka cim imas imalo vise fotki na mob. Instaliraj si google photos pa ces vidjeti da leti.

Sto se kamere tice probaj naci neki gcam, s njim ce sigurno biti bolje slike.

Ovaj mob i meni radi uredno, jedino sto sam mu ekran lagano polomio kad sam ga bacio na beton ��, mada ne smeta nista kod koristenja. Dok je upaljen ekran se skoro ni ne kuzi.

I mene je zaintrigirao obicni S23 pa se jos uvijek lomim bi/nebi ��

Svidja mi se prvenstveno zbog dimenzija, 8gen2 i baterije.

I ne znam koliko je onaj bug sa fokusom na kameri problem.
OP gallery sam reinstalirao i proradilo je bolje, ali i dalje nisam zadovoljan, iako je bolje nego prije reinstalacije.
Stavio prije cca 1god il tako nesto google photos, imam i gugl drive acc sa 100gb, ali mrzim tu aplikaciju. Nema neke opcije kod editiranja i ne podrzava albume, nego sve ubaci u jedan folder, a ti se zajebavaj sa folderima koje on ne naziva folderi i sl, naziva album, ali i dalje to kad se prebaci moram sam sortirat... Ako sam reko da hocu folder, onda mora bit folder, a ne da ja prebacim pa on to sve raskupusa... uglavnom, radi superbrzo, ali mrzim ga zbog organizacije jer gugl ne vjeruje u to. Samsung gallery je odlican.

Imam i Gcam instaliran, jos od tipa pixel 4-5 serije il tako nesto.. ugl, relativno sve ok, ali lože me ove širokokutne slike, a tog nema. Ugl, sad sam na s23+ do daljnjeg, sumnjam da cu se vratit na OP6T

Lenovo Thinkpad T14
Logitech MX Master 2S
Logitech MX Keys

Galaxy S23+

Rebbit je offline   Reply With Quote