Citiraj:
Autor adaksinjo
ne pratim, ali sad kad vidim ovo mogu samo reći da mi je jako drago da su ispali.
|
i meni
Citiraj:
NBA zvjezdice su se sprdale s onog atletičara koji im je rekao da klub koji je NBA prvak, nije i svjetski prvak tako da su od Švaba dobili najbolji mogući odgovor.
|
čovjek je u pravu. bilo bi fora vidjeti nba prvaka vs eu prvaka u ozbiljnoj natjecateljskoj utakmici. sam ose u eu moraju dogovoriti iz koje je lige prvak
treba doduše opriznati da su ameri na SP poslali ekipu za bedaka, da su poslali najbolje što imaju, vjerojan to bi se prošetali, ali ok.
činjenica je također da su u nba all timovima ove sezone skoro trećina igrača iz EU. Jokić, Ante, Dončić će i u nadolazećim godinama biti među najboljim igračima i njihove ekipe kandidati za titulu.
Citiraj:
evo što ta ista liga napravi od mladog čovjeka s potencijalom, misli da je najbolji jer je dobio DPOY, iduće sezone će postati glavni sprd, odnosno krivac što nisu osvojili zlato.
|
Klay ga je dobro opisao prošle godine: bum
Evo Šruder se okitio zlatom. Ne volim ga nikako, jedan od najprljavijih igrača u NBA, al Njemačka je bila najkonstantnija na ovom prvenstvu, zasluženo uzeli na kraju. Em izbacili amere, em bez poraza osvojili.