Ovo bude bilo off-topic, i nema veze sa vašim konkretnim slučajem, ali čitajući vaše postove želio bih podijeliti iskustvo sa online kupovinom ... i to unutar EU, sa svim zakonima koji te brane i garantiraju ovo ili ono.
Sad već davne 2019 kupio sam gramofon iz Muzikera u Slovačkoj. Nije baš jeftin, tu kod nas se i dan-danas prodaje za oko 3,700kn a koliko sam primjetio cijena mu je u zadnje vrijeme malo i narasla. Uglavnom, privuklo me to što su ga ovi nudili po cijeni od 2,800kn, sa besplatnom poštarinom u Zg i uz navedeno mi GARANTIRALI da ako se upišem kao član Muziker potrošačkog kluba dobijem dodatnih godinu dana jamstva.
Ne budem ulazio u detalje da ne spamam temu off-topicom, ali uz gomilu problema koje smo riješili na obostrano zadovoljstvo sve je bilo OK dok mi se nije dogodio blesavi "kvar", i da je pregorila žaruljica/LEDica koja služi za iluminaciju igle, tonske ruke u mraku. Ja sam im se ponovo obratio, rekao u čemu je problem i tražio da to srede ... uz napomenu da je uređaj još pod jamstvom cca 3-4 mjeseca, ali i da imam produljeno jamstvo kao član kluba.
Nedugo zatim stigao mi je odgovor kako moje jamstvo vrijedi samo još dva mjeseca, i da nikakvo produljeno jamstvo ne postoji (a ni vrijedi) za gramofon i kako se moram obratiti njihovoj administraciji ako želim više informacija.
Dopisivanje simo-tamo je trajalo nekoliko dana, sa time da sam im poslao i broj svoje članske "iskaznice", ali sam u međuvremenu i spakirao, pripremio gramofon za transport natrag u Slovačku da mi se ne dogodi da jamstvo istekne prije nego što ga ovi zaprime. Uglavnom, produljeno jamstvo mi nikad nije bilo priznato, a gramofon je zaglavio u servisu preko mjesec dana, uz izgovor da kao nemaju nigdje žaruljicu takvog tipa za zamijeniti jer sve traje usporeno zbog Covid epidemije.
U stvari, cijela stvar je TOLIKO dugo trajala da mi je jednog dana puknuo film, i (čim mi je to klauzula u ugovoru dopustila) pozvao se na točku iz ugovora koja garantira popravak uređaja unutar 30 dana i zatražio potpuno vraćanje novaca što sam i dobio, bez ikakve filozofije. Što bi se dogodilo da nisam, i da li bi se to zavlačilo toliko dugo dok jamstvo ne bi isteklo nemam pojma, ali očito je da su "pecali u mutnom" i probali preokrenuti stvar u svoju korist.
Dobio sam natrag 2,800kn te kupio isti model u Sonus Art-u po cijeni od 3,700. Da, skuplji je i morao sam "keširati" lovu da pokrijem razliku u cijeni na što nisam računao ali sam dobio jamstvo u Zg, sa prodavaonicom i adresom na koju se mogu obratiti u slučaju bilo kakvih problema. Što definitivno nije bio slučaj sa Muzikerom, ali i većinom sličnih internet prodavaonica danas.