Citiraj:

Autor  Inovator

A to je nekako smjer u kojem se ide, smanjivanje broja automobila i korištenje auta kroz najam/pretplatu. Nema popravljanja. 

| 

Hm suptilni simbol, smrtnicima nejasnih komadica mozaika koji vode do WEF-ove srece bez imanja? Mozda si u pravu.
Inace, desna ruka sefa WEF-a nedavno porucuje nestanovnicima kolektiva:
Mi Postajemo Bogovi!.
	Citiraj:

Autor  medo

Zamisli dođeš limaru: “netko mi je na parkingu udubio Cybertruck….”    Musk fakat ne misli da aute treba popravljati.  

| 

Ma nije to, nek bude neunistiv i sutra u prodaji. Meni je strasnije da kod nekih ovo prolazi pod dizajn? Imati tolike resurse pa zavrsiti na rombu s kotacima, koji izgleda kao da je izasao iz uobicajene Amigine vektorijade demoa s pocetka 90-tih 

Colani je s kraja 60-tih proslog stoljeca, do 2010-tih napravio kamione koji se danas 
proucavaju u dizajnu. Zadnji je bio u suradnji sa 
Siemensom.  
Cybertruck, izgleda kao kulisa iz niskobudjetnog SF B filma 80-tih. Hocu reci, Cyber je toliko neinspirativan, da ne znam, zasto bi se uopce (osim ega) borio za njegovu realizaciju? 
Moze li netko u temi, sjetiti se imena, afroamera koji vec +10 godina radi na supersportskom (danas) hiperautu koji nije elektricar, ali performansama jednak na papiru. Nikad ga nije realizirao, jer su mu svi dizajneri govorili da inzistiranje na prednjem dijelu, prkosi aerodinamici. Ali zato auto izgleda prekrasno, a resursi spomenutog zanesnjaka su poput djeparca, naspram sredstava koje ima Musk. Na vrhu jezika mi je ime, al se nemrem trenutno sjetiti.
...