View Single Post
Staro 31.08.2023., 14:36   #8437
Trekkie4
Registered User
Moj komp

Trekkie4's Avatar

Datum registracije: May 2023
Imao sam CPC464 godinama ... čuvao sam ga za neku posebnu priliku kad ga budem imao vremena, volje i novaca servisirati ali i nabaviti komponente koje mi nedostaju i možda par kazeta sa softverom za probati i zabaviti se.

Ali naravno to se nije dogodilo - 464 mi je na kraju samo skupljao prašinu na vrhu ormara sve dok se jednog dana kolega Overclock nije ponudio da mi ga "uredi", nabavi ili napravi neko napajanje za njega, i eventualno ga počisti, uredi elektroniku. Prvo sam mu ga i dao sa tom namjerom - da ga sredi i vrati natrag ali onda sam se par sekundi kasnije pitao očito pitanje - što mi uopće treba 464?! Nema mi neku sentimentalnu vrijednost, igrati se na njemu najvjerojatnije ne budem, a love za nabavku CRT monitora, joysticka i ostale opreme nemam, stoga ČAK i ako ga kolega dobije da radi Amstrad bude ponovo završio kao višak i skupljao prašinu.

Pa sam zato nazvao kolegu i rekao mu da si ga može ostaviti, nadam se samo da mu je donio više zabave i veselje nego meni, i da je napokon poslužio za ono za što je bio i napravljen
Trekkie4 je offline   Reply With Quote