View Single Post
Staro 24.08.2023., 00:36   #116
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor kopija Pregled postova
@Nbdy32, ako si u Jagićevoj bio 91 onda su dobre šanse da smo se vidjeli tamo, tad sam baš krenuo u srednju i na put doma redovito hodočastio u Jagićevu. Luda vremena, sjećam se kak s par disketa lakim korakom idem doma a nad glavom lete migovi bombardirat banske dvore....
U Jagicevoj sam imao vise prijatelja, nikad cuo za navedena imena. No, sad citam godine koje ste koristili C64 (91") to je kod mene i prijatelja, vec debelo izaslo. C64 vise nitko od poznatih nije koristio dalje od 86-te, a 1991, su Amige, Atari i Apple bili na stolu. Ne da ih nismo imali u ormarima, ali jedino kad bi otvarao, kad je netko molio za C64 trake/diskete igre.

Zanimljivo kad se sad sjetim, C64/128 su jedine masine, za koje nikad nisam preko oglasa kupio jednu jedinu kazetu. Sve je dolazilo od ljudi. U muzickoj donesem svoje kazete, drugi donesu svoje.

Paralelno s Jagicevom, jedino znam da je bio izvjesni Radovan F. kojeg sigurno Segregator zna, ali to je isto vec podmaklo vrijeme, nije prvi val velikih imena s pocetka.

...
Visage je offline   Reply With Quote