View Single Post
Staro 21.08.2023., 23:20   #1355
Lewis
Freelancer
Moj komp

Lewis's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Psycho Pregled postova
To je "pametni" IR kontroler spojen na tvoju WIFI kojeg preko clouda kontroliras da radi sto god ti kazes. Meni je bio najbitniji da nema nekih pretplata i tako ga koristim vec 4 godine.
trenutno imam Sensibo Sky i narucio sam ovaj mjesec jos dva Sensibo Air Proa jer je 40% popusta na uredjaje.

u sebi ima senzor temperature i vlage te prema tome pali i gasi klimu prema tvojem settingu (hladno, toplo, fan jako, fan slabo, fan auto).

ima te opcije, ima da ti triggera ako poraste temperatura iznad tvoje koje odredis jer ima senzor temperature i vlage na njemu samom (Sensibo Sky).

namjestis da li ta di puse JAKO fan, Auto Fan, slabo FAN, temperatura koju oces..sta god je kompatibilno s tvojom klimom.
Da, malo sam pregledao videe do sada i svidja mi se podesavnje i sam sustav jedino mi je bed sto jedan kontorler moze upravljati samo sa jednim uredjajem, znaci za 4 klime makar bile u istoj prostoriji trebam 4 komada. Plus banana sto treba uticnicu tj. nema opcije na baterije ali.

Ostalo mi se sve svidja, dakako cijena je paprena ali nisam ni ocekivao nesto sitno..

Odakle narucujes? Sa sluzbenog WEB dolaze iz USA ili ? Kakva je situacija sa carinom/nametima/PDV ili ima negdje kod nas za kupit?
Meni bi trebao onaj AirPRo kit od tri komada za pocetak a to je kolko vidim sluzbeno oko 390 EUR + dostava i ko zna sta jos od nameta ???
Cini se preskupo za palit/gasit klime jer vidim da i Daikin WiFi modul sa svojom aplikacijom moze progrmairati paljenje/gasneje klime u sedmodnevnom progrmiranju/intervalima (bez obzira sto daljinac nema te opcije) a kosta nekih 30ak EUR (WiFi Modul) ....

Zadnje izmijenjeno od: Lewis. 21.08.2023. u 23:31.
Lewis je offline   Reply With Quote