Citiraj:
Autor Lewis
Daj malo vise infoa oko tog Sensiboa, koji model i sta konkrento imas, cini mi se zanimljivo, trebam za 4 klime/prostorije neki setup da mogu dlajinski palit klime/osjetit temperaturu tj. da se samo regulira kad predje neki prag...
Radi li to sa IR/RF (klime) ili mora biti preko Wi-Fia ?
Thx
|
To je "pametni" IR kontroler spojen na tvoju WIFI kojeg preko clouda kontroliras da radi sto god ti kazes. Meni je bio najbitniji da nema nekih pretplata i tako ga koristim vec 4 godine.
trenutno imam
Sensibo Sky i narucio sam ovaj mjesec jos dva Sensibo Air Proa jer je 40% popusta na uredjaje.
u sebi ima senzor temperature i vlage te prema tome pali i gasi klimu prema tvojem settingu (hladno, toplo, fan jako, fan slabo, fan auto).
Citiraj:
Autor Libertus
Ima li način preko tih smart stvarčica narediti da mi pali / gasi klimu u nekim intervalima preko noći?
Npr.
00:00h upali (po mogućnosti i stavi na najsporije puhanje)
01:00h ugasi
02:00h upali (po mogućnosti i stavi na najsporije puhanje)
03:00h ugasi
04:00h upali (po mogućnosti i stavi na najsporije puhanje)
05:00h ugasi
|
ima te opcije, ima da ti triggera ako poraste temperatura iznad tvoje koje odredis jer ima senzor temperature i vlage na njemu samom (Sensibo Sky).
namjestis da li ta di puse JAKO fan, Auto Fan, slabo FAN, temperatura koju oces..sta god je kompatibilno s tvojom klimom.
imao sam broadlink prije ali nisam ga nikako mogao namjestiti da mi radi kad sam van stana. znaci kada putujemo uvijek nam je macka doma i prijatelji nam dodju posjetiti, pocistiti i nahraniti macku. s broadlinkom nisam mogao odrzavati temperaturu stana na kojoj sam htio. sa sensibom znam kakva je situacija dok sam ja na Kubi ili u New yorku i palim/gasim kako ja zelim ili ostavim automatski.
p.s. za ovo sve nije potrebna nikakva "infrastruktura", sve preko njihovog appa.