View Single Post
Staro 19.08.2023., 21:54   #2361
Marko :)
Registered User

Datum registracije: Feb 2016
Citiraj:
Autor the chosen one Pregled postova
Pa sam si si dao odgovor - dok ga puste pohvalite će se, zato i "nema ničega" na tim ćelijama koje su se ukazale na CM mapi jer nije u pogonu, ali neki shit je aktivan jer kako bi se inače ukazali SA tornjevi?

A propos tih njihovih pohvala - prije koliko su rekli na onoj famoznoj predstavi od prezentacije novinarima da kreću sa 5G FWA pa im je trebalo godinu dana da se pokrene? Tak da pretpostavljam da ćemo prije mi entuzijasti otkriti neke stvari nego što će oni to pustiti u pogon i javno omogućiti svima.
Rekao bih da je neka greška, ne da se radi o SA. Kao što je netko naveo, SA tornjevi su "pronađeni" na mobitelima s mid range čipovima. Ajde da je tornjeve vidio veći broj uređaja i s flagship čipom, a ne mid range. Jednostavno mi nema logike da mid range čip hvata SA, a high end ne.

Citiraj:
Autor johnsmith Pregled postova
Ja mislim da je ta SA skalametrija aktivna, ali u test modu, vjerojatno neki "burek.spivom.hr" APN kojeg samo "testeri" znaju i mogu koristiti
I to nije isključeno. Ili da je SA testno aktivan ta određen broj uređaja eksperimentalno.

Citiraj:
Autor Dottore Pregled postova
Joj Marko, kad sjetim koliko si dugo nahvalio na Telemach temi čekanjem SA mreže. Još malo ljeto prošlo i prošla baba s kolačima.

Ali uvijek postoji mogućnost da potiho puste testnu fazu pa poslije javno objave.

Qualcommovi modemi su trenutno najkvalitetniji.
Još nisam vidio SA umjesto NSA. Gdje si to vidio i može screnshoot?
Gle, ja to nisam tvrdio, to su oni sami rekli. Ja sam prenio što firma kaže, nisam izmislio sigurno.
Marko :) je offline   Reply With Quote