Hoće to tako...
Kod mene se ovaj tjedan dva puta dogodilo da dignem laptop iz sleepa, na vanjskom monitoru se slika pojavi na dvije-tri sekunde i onda monitor ode u sleep i sve što je spojeno na TB dock crkne. Nema tipkovnice i miša, nema neta, nema ničega s docka osim punjenja. Prespajanje u drugi type C ne pomaže. Ako ga opet pošaljem u sleep ili shutdown, ekran i LED-ica se isključe, ali ventilator i dalje radi. Ponovno uključivanje je nemoguće bez pritiskanja reset tipke na bottom coveru. To mi se inače znalo dogoditi možda jednom mjesečno, a sad dva puta u tri dana. Kako god, na ovoj kombinaciji T14 Gen2 + TB4 dock nisam uspio dobiti više od tjedan dana uptime. Ili crkne WiFi kartica ili ovo...
Jučer su izbacili novi firmware za dock i koji god način updatea probam, dobijem grešku: MCU(status report) response timeout!
Ali ajde, ovo sam riješio tako da sam dock skinuo s napajanja, par puta pritisnuo power button i ponovno spojio napajanje. Na netu takve greške nema pa mi je to prvo palo na pamet. Javim kako će se sad ponašati.