Tema: Automobili
View Single Post
Staro 09.08.2023., 23:03   #68460
Visage
8-bit Gen.
Moj komp
 
Visage's Avatar
 
Datum registracije: May 2004
Lokacija: Giethoorn - ZG
Postovi: 3,112
Sjetio sam se lakirera iz okolice ZG-a, da ne idem u detalje, mozda je jos ziv, ali po godinama vise ne moze raditi, mozda ga je netko naslijedio, pa da ga ne reklamiram u losem svjetlo. Uglavnom, oko 40-tak km od ZG-a, postojao je mestar koji je bio solidan lakirer, uz jednu meteo specijalnost.

Ako bi dosao netko sa skupljim autom, ili opcenito s autom koji nije mogao naplatiti stetu, onda bi on saznao gdje je bila tuca, pa bi osteceni prijavio da je tad ostecen. Zapravo jos je tu bilo detalja oko "izvedbe" ali samo sam jednom nacuo objasnjenje, pa nisam sve polovio, no sustav mu je bio podmazan do savrsenstva.


Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
@visage
Frend iz Brseča mi je javio da je kod njih potuklo dosta novih auta. Ženinom bratu je razbilo šoferšajbu na Q3. Na raznim starim kramama tipa Golf 2, krov se ispravio čim je zasjalo sunce i zagrijalo lim. Kod novih auta to se nije dogodilo. Pitam se zašto.
Bome, moj kolega stvarno nije bio izuzetak, znam da moze imati snagu, ali da je bas toliko razbijalo sajbe, stvarno neugodna spoznaja za iduce godine.

Citiraj:
Autor Pomo Pregled postova
Nisam više u Crikvi, preselio u Ri ima 4g
Ali koliko znam, u Jadranovu su oštećeni auti, vidio sam neki dan jednog Passata, sav na rupice. Nije mi se nitko od ekipe, a svi su u Crikvi, žalio.
Ima još Crikveničana na forumu, možda se netko javi...
Zasto u Tudjinu ode Pomo, pored svoga grada, svojih ljudi, te postovanja kojeg si uzivao

Citiraj:
Autor Tulio Pregled postova
Evo meni je razbilo 2 sajbe na 2 auta, krov, haubu. Frend je 700m dalje od mene, ista prica s time da je njegov auto prosao jos gore jer su mu dobila sva 4 vrata, bunker, ma sve.
Strasno. Dal su tvoji stajali pored kuce ili stambene zgrade?
Visage je offline   Reply With Quote