Citiraj:
Autor skalar
ali t-com je to radio bar kod mene na produženjima ugovora i uvjek sam dobio hbo po 5kn,postoječi mi je uvjek od prvog do zadnjeg dana bio isti,osim par sportskih i dokumetarnih programa koji su bili u konačnici svrlo slični,a ovo je po meni gravirajuča promjena,a i kako misle sa takvim potezima da ću potpisat sljedeći ugovor ja im bar više ništa nevjerujem,da mi obeča i za 0 kn nebi .
|
Nemogu reci za tvoj slucaj ali ja sam bio 15 godina na T-com i sjecam se da su mi nekoliko puta unutar ugovora izbacili/ukinuli neke kanale i kao dali neke druge (koje nisam trebao/htio). Sjecam se kad su u jednom trenu napraivli "Njemacki paket" tj. stavili RTL i slicne FreeToAir njemacke kanale kao zasebnu doplatu ili slicno...
U pocetku mi je T-com za svako produzenje ugovora davao neke poklone ili dodatne stvari za jeftino (Sjecam se SonyErricson mobitela za 100kn i Samsung tableta za 19kn (tog jos imam - 10.1 Samsung tablet) a kasnije su prestali davati/nuditi ista za postojece korisnike i jos trazili svake godine nesto vecu cijenu osim ako podnese sprekid ugovora i ond aodjendom moze za istu cijenu kao i prosli.......
Uglavnom sve je to isto, samo gledaju kako da nas oderu sto vise a da ponude sto manje maguce  .