View Single Post
Staro 09.08.2023., 12:24   #3901
John Creasy
Vocna iglica u mudante
Moj komp

John Creasy's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor John Creasy Pregled postova
ima koga da je izbacio kompletno prerađenu hranu? to bi značilo da se može jesti samo voće povrće i orašasti plodovi.
Citiraj:
Autor Psycho Pregled postova
nisam se isao prepirati s tobom nego kako generaliziras, nemoj to raditi.
/cut

kao što sam i napisao prvotno, da li je itko izbacio PRERAĐENU hranu.. uhvatili smo se mesa jer je to očito najbolniji dio prehrane - biljojedi, vrijeđanja, VEGANKA INFLUENCERICA članak, umr't ćeš itd itd itd

kao prvo, ne pijem kavu više, ne jedem tijesto, ne jedem pečena jaja, ne pijem mlijeko više (a pio sam ga kao vodu)

znači, prvo shvati da govorim o prerađenosti hrane - kuhanje i pečenje i što se dešava s mineralima, vitaminima nakon što ih pržiš u rerni na 250 stepeni, a netko je napisao da s time ubijamo bakterije kao.. isto kao kemoterapija, ubije rak ali i štošta drugo.

to je cijela bit, a u prerađenu hranu nažalost spada i meso..

tako da ne generaliziram uopće, nego ste se vi uhvatili mesa jer je bolna tema.. nitko se ne "duri" što ne jedem ribu

zadnji komad mesa mi je bio biftek iz kafulanda oni zapakirani komadi u plastičnom omotu što kila košta 180kn a na pakiranju piše da živina nije starija od 8mjeseci, znači meso meHko ko duša.. napravljen filet mignon, par minuta sa svake strane, bilo je vrh! ali više neću

"reci da smo mi jednozderi i da nikako ne mozes funkcionirati na odredjeni nacin nego moras jesti samo onako kako odredjena osoba kaze je zadrto i nazadno. "

di sam ja to rekao? mesožderi skočili, tj propeli se na zadnje noge a nitko nije poantu shvatio - prerađenost, nego se samo mesa uhvatili.. kako da ja vas shvatim ozbiljno kad ne znate ni kako bjelančevine nastaju

Zadnje izmijenjeno od: John Creasy. 09.08.2023. u 12:29.
John Creasy je offline   Reply With Quote