Citiraj:
Autor tomek@vz
Nazalost su i klasicni automobili postali kopliciraniji i kvarljivi. Eto gledam benzince 2013 na dalje ...VW grupacija odma otpada radi TSI motora, vecina proizvodaca imala slicne probleme (prosirivanje lanca + potrosnja ulja)...kupiti dobar rabljeni je teze nego nekad (osim ak naletis na odrzavan primjerak na kojem je SVE napravljeno kad se trebalo napravit). Od Opela svi kazu bjezi (Insignia mi se dopala recimo)...
|
Mogu ti reći iskustvo sa novom Insignijom iz prve ruke.
Kupio ju prije 5 godina i doslovno sam godinu dana visio po servisu, izgorio sam na živce sa tim autom.
Došlo je do toga da sam im rekao da si ju uzmu i popravljaju koliko god hoće a da ja hoću novi auto jer nemam namjeru trošiti život, živce i vrijeme na to da visim po njihovim servisima, nakon duže natezanja su prihvatili.
(*uzeo identičan auto glede opreme/boje, samo sam promjenio motor sa diesela 170ks na benzinca 200ks)
Sa ovom novom ni najmanja sitnica nije bila, najzadovoljniji s njom uspoređujući sve aute koje sam vozio zadnjih 20 godina, pa ga ti znaj

Sjedi, toči i vozi. Nenormalno tih i udoban auto, sa puuuno mjesta.
Ova prva je vrlo vjerojatno bila neki kukolj koji se može dogoditi svima, ali moguće da im se događa češće nego drugima, no tu informaciju neznam