Tema: Automobili
View Single Post
Staro 05.08.2023., 16:29   #68333
The Exiled
McG
Moj komp

The Exiled's Avatar

Datum registracije: Feb 2014
I onda sam ti za Electrek, kao i sad ponovno stavil link na izvor Obalne straže koja moli takve i sl. "novinare" da ih ne zovu s pitanjima oko požara na brodu. Autori i vlasnici Electreka su u već nebrojeno navrata bili dokazano prozvani za svoje promoviranje svega što je EV, Tesla, Muska i SpaceX, jer direktno imaju korist od toga (bilo kroz dionice, bilo kroz DOGE kripto pizdarije i popratne promocije), dok istovremeno nemaju trunke objektivnosti i istraživačkog novinarstva.
Citiraj:
Autor The Exiled Pregled postova
Nastavno na prijašnju raspravu vezanu za požar i potencijalni uzrok istog, nažalost ispada da Obalna straža moli Electrek i sl. "novinare" da ih ne zamaraju s pizdarijama.

Electrek "novinar" je u "članku" od 2.000+ riječi navel da su nazvali Obalnu stražu, samo da ne ispadne da je potencijalni uzrok EV, jer im se cijela stranica bavi EV, Tesla, Musk, SpaceX hvalospjevima.
Ajde malo odvrti koji post unatrag u kojem kažeš da je 30% mojeg citata istina, a sve ostalo laž, a u tom istom postu ti je ovaj materijal koji se odnosi na zaključavanje auta i nemogućnost izlaska ukoliko se ručno ne posegne dediciranim kontrolama. Koji dio u mojem postu je točno laž kad imaš sve crno na bijelo, jer istovremeno tražiš kredibilne izvore informacija, a usput linkaš smeće Electrek koji pišu kaj god ih volja, dokle god je njima u korist.
AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750
AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5
The Exiled je online   Reply With Quote