I onda sam ti za Electrek, kao i sad ponovno stavil
link na izvor Obalne straže koja moli takve i sl. "novinare" da ih ne zovu s pitanjima oko požara na brodu. Autori i vlasnici Electreka su u već nebrojeno navrata bili dokazano prozvani za svoje promoviranje svega što je EV, Tesla, Muska i SpaceX, jer direktno imaju korist od toga (bilo kroz dionice, bilo kroz DOGE kripto pizdarije i popratne promocije), dok istovremeno nemaju trunke objektivnosti i istraživačkog novinarstva.
Citiraj:
Autor The Exiled
Nastavno na prijašnju raspravu vezanu za požar i potencijalni uzrok istog, nažalost ispada da Obalna straža moli Electrek i sl. "novinare" da ih ne zamaraju s pizdarijama.
Electrek "novinar" je u " članku" od 2.000 + riječi navel da su nazvali Obalnu stražu, samo da ne ispadne da je potencijalni uzrok EV, jer im se cijela stranica bavi EV, Tesla, Musk, SpaceX hvalospjevima.
|
Ajde malo odvrti koji
post unatrag u kojem kažeš da je 30% mojeg citata istina, a sve ostalo laž, a u tom
istom postu ti je
ovaj materijal koji se odnosi na zaključavanje auta i nemogućnost izlaska ukoliko se ručno ne posegne dediciranim kontrolama. Koji dio u mojem postu je točno laž kad imaš sve crno na bijelo, jer istovremeno tražiš kredibilne izvore informacija, a usput linkaš smeće Electrek koji pišu kaj god ih volja, dokle god je njima u korist.