Mali update, na DHL stranici gdje pratim dostavu su stavili estimated delivery 5.8.2023., to je subota, a subotom Mailbox.de ne radi. Sad me zanima jel ce ti dostavljaci iz DHL samo ostaviti paket red vratima ili ce ga vratiti u najblizu centralu pa dostaviti u ponedjeljak?
Imam opciju na DHL stranici promjeniti datum isporuke, na ponedjeljak ali cu pricekati do sutra mozda i stigne paket prije ocekivanog.
Koliko vidim treba samo unijeti mail adresu na DHL stranici prilikom odabira drugog datuma dostave pa ce oni poslati mail kada je paket isporučen. Neznam jel se trebam registrirati ali mislim da ne treba cim mi daje samo ovako da odradim tu opciju, a vjerojatno se ni ne naplacuje ta opcija nesto sam citao da se naplacuje u slucaju posiljatelja kada priprema dostavu pa određuje rezervirani dan dostave, ali primatelj moze dok je dostava na putu besplatno promjeniti datum dostave (tako pise u uputama na stranici). Neka me netko ispravi ako griješim i ako ima netko da se našao u sličnoj situaciji i kako je postupio?