View Single Post
Staro 03.08.2023., 02:47   #108
Sauron
Banned
Moj komp

Datum registracije: Dec 2022
Na mindfactory kad sam se registrirao imam billing adresu iz Hr i neda promjenit, adresa za dostavu je ova od Mailbox...

Hoce li biti problema ako su dvije različite adrese navedene na shopu?

I imam pitanje u vezi slova sa kvačicama, tipa Š, Č, Ć itd., moj grad sadrži jedno takvo slovo pa me zanima da upišem tako ili sa obicnim slovom bez kvačice na mailbox adresaru? Kolko sam skužio ta slova sa kvačicama ni nebudu upisana kasnije....

EDIT

Evo da ažuriram post, naručio sam sta sam trebao sa Mindfactory, na kraju sam naručio kao gost bez registracije, ukucao adresu (ista je billing adresa kao i ova za mailbox, znači obje su Njemačke adrese) i podatke na ovu šemu:

Ime: Mailboxdecom ID xxxxx (bez točke!)
Prezime: Ime i Prezime
mail adresa
Zemlja: Deutschland
Poštanski broj i mijesto: 02763 Zittau
Ulica i broj: Äussere Weberstr 57

Platio putem pay pal (sve uredno prošlo, novci skinuti sa računa i dobio na mail potvrdu i od pay pal-a i od mindfactorya) i ostavio broj za kontakt oko dostave od mailbox-a Telephone: +49 3583 8355148 pa neka njih zove dostavljač kada ce im voziti grafu ako ce sta trebati.

Nadam se da je sve u redu, jel problem kakav ako su dostave i za billing dresu i shipment adresu obje Njemačke od mailboxa?

Iduce na redu je da grafa dođe do mailbox-a pa da pitam jos sta cu trebati za dalje ako bude potrebno...

Zadnje izmijenjeno od: Sauron. 03.08.2023. u 06:59.
Sauron je offline   Reply With Quote