Sjednem u 2.0 TDI, s punim tankom se odvezem od Zagreba do Splita i natrag pri 140km/h i ostane mi još 200-250km dometa.
Dojučerašnji osnovni Model 3 dok je nov teško može napraviti 250km na jednom punjenju pri toj brzini pogotovo po zimi. Štoviše njegov tablet kaže da moram pet puta stati i puniti za taj put. Pet puta! I svaki puta dolazim na punionicu s jednoznamenkastim postotkom baterije ako ne mislim čekati puno dulje da napuni do 100%.
A kada dođeš puniti…. Punionica ne radi. Ili radi ali je zauzeta. Ili je slobodna ali neće početi puniti iz brojnih razloga. Ili puni ali puni sporo….
Znam da nije tako na superchargerima. Znam da novi auti imaju manje zapaljive baterije većeg kapaciteta. Ali…
Razvoj infrastrukture neće pratiti prodaju EVa pogotovo u Lijepoj našoj. Naš krajolik je jako za*eban za dovući struju nekamo. Jako skupo. Punionice će biti sve zakrčenije osim ako sve ne poskupi toliko da će (puno) manje nas imati aute.
Kako god okreneš, električni auto je došao da nam uzme slobodu koju nam je dao auto s motorom na unutarnje izgaranje.