Citiraj:
Autor medo
Da, sad tek pišeš da je to kao za*ebancija kad sam te prozvao.
Razlog: pokušavam razumjeti mentalno stanje ljudi koji imaju potrebu remetiti miran sam poštenim ljudima i maloj djeci sa daleko preglasnim prometalima. To mi je dno dna.
Shvati ovo kao reakciju jednog od "komšija" koje redovno budiš u 7h ujutro 
|
Vidi ovo, zivim u Njemackoj. Bez prigusivaca u auspuhu ovamo ne bih ni 3 dana vozio. Sa prigusivacima u auspuhu je razina buke na leru ista kao i kod prosjecnog auta.
Moji susjedi nisu brđani koji rjesavaju probleme “zicom i palicom” nego civilizirano zamole da se to ne radi, a ako i dalje to radis onda ti pozovu policiju.
Ja sam sa svim svojim susjedima u izrazito dobrim odnosima. Ponajvise sa seniorima. Nisam jos niti jednom sisao u garazu sarafiti po motoru da netko od njih nije dosao ili da me zamoli da mu nesto napravim ili eto tek tako da popricamo. Mozda izgledam kao neki neandertalac sa skoro 2 metra i 120 kila te bradom kao kod drvosjece, ali sam u stvari iznimno civiliziran i pristojan. Barem dok mi netko ne povuce zivac ili mi krene prijetiti bez razloga.
Toliko o tome da ih budim ujutro bukom motora.
Uostalom, nemam potrebe paliti motor u 7 ujutro. Meni je motor hobi a ne prevozno sredstvo.
A ti ako mislis da bi me trebalo dovesti u red zicom i palicom, kontaktiraj onoga sto mi se nedavno htio “provozati do Stuttgarta”, pa zajedno dodjite. Rado cu vam najprije objasniti zasto ste u krivu, pa cu vas onda rado i ugostiti kako samo jedan Hercegovac zna ugostiti. Ozbiljan sam