View Single Post
Staro 31.07.2023., 02:02   #4
skalar
Premium
Moj komp

skalar's Avatar

Datum registracije: Apr 2015
nisam rekao da je s 22 loš tel.samo da je moguće da pojedini primjerci imaju neke greške,naglasak je na moguće,a ovo sa naknadom obavjesti se i meni dešava na a1 ali vrlo rijetko ,bit će da je do zauzetosti stupa,meni je danas došla obavjest o propuštenom pozivu prije 10 dana sa bon-bon mreže(spada isto pod t-com),mada me je 5 minuta kasnije nazvao i dobio normalno,i sad imamo iskustva već mjesesec dana na optici novouvedenoj
za brzinu 1gb da dobija 70 ,10 izlazaka tehničara obečanja da će nešto napraviti provjeriti,osim pretnje da će raskinuti ugovor ako još jednom prijavi kvar nisu ni taknuli liniju,navodno mu je tehničar rekao da je trebalo ugraditi nekakav modul u ormarić u ulazu da bi premium router (speedport) radio normalno,a to t-com neželi napraviti na tim novim linijama to ti objašnjavam jedino iz razloga da na tehničku podršku s njihove strane slabo možeš računati,možeš jedino ako baš želiš kod njih ostati pisat pritužbe i dati im razuman rok da isprave greške ,i ako se nepopravi situacija nakon 3 pritužbe prijaviti na hakom,bitno je da imaš pritužbe i odgovore u pisanom obliku(mailove),to je jedini svrsishodni pritisak koji kao korisnik možeš napraviti,telefonske pritužbe su 0 bodova.

-

Zadnje izmijenjeno od: skalar. 31.07.2023. u 02:16.
skalar je offline   Reply With Quote