Citiraj:
Autor Chandler
Ista stvar i kod mene. Paket iz DE DHL-om dođe u HR u cca 2 dana. Onda iz nekog razloga DHL preda paket Pošti da oni meni dostave. I ode sve u k....
Pogledam tracking, kaže da je isporučeno a ja paket vidio nisam.
I šta sad ?
Zovem Poštu na onaj broj i kifla, kaže ostavite poruku i nazvati ćemo vas (evo prošlo je tri dana, jbg... nisu rekli kad). Pišem reklamaciju, bolje da nisam kad sam vidio zakonski rok za odgovor.
Pišem DHL-u, boli ih džon; oni su svoje predali. Pišem pošiljatelju, kaže provesti ćemo istragu.... majko moja mila...
Gdje u Zg otći i jeb... ma..u nekome dok se to ne riješi ?
Iskreno, baš sam raspoložen. Branimirova ?
|
Za ubuduće izbjegavat DHL jer za običnu dostavu (ne express) uvijek ide preko pošte.
Moj paket je stajao oko 20 dana u Zagrebu u sortirnici prije nego su otišli na teren i dostavili na adresu, isto u Zagrebu. Paket je prije došao iz Kine do njemačke i iz Njemačke do Zagreba nego što je trebalo za dostavu unutar grada. Zvao sam korisničku službu i nakon sat vremena se netko javio. Dobio sam istu info - pa joooj to još nije ni obrađeno, čeka se po 20 dana, mi nemamo garantirani rok za međunarodne pošiljke. Napisao prigovor, nitko niš nije dogovorio. Poslao prijavu i DHL-u.
Najprije će ti možda odgovoriti na facebook chatu pa probaj tamo.