27.07.2023., 11:27

| 

| 

| 

Registered User 

Datum registracije: Jun 2010 

| 

Citiraj: 

Autor  skalar

pišem za prijatelja, prije mjesec dana je priključena optika u  njegov haustor želja je bila trio paket sa 1gb brzinom uz premium opremu  + mach, 
brzine su u pravilu bile oko 500 i na 1 od 10 mjerenja do 600 žično i sve uz veliku nestabilnost znale su padat do 70, 
nakon  druge prijave kvara tehničar mu je rekao da mora zatvoriti kvar ali  neka odmah drugi dan prijavi ponovno što je i učinio ponovno 2 izlaska  tehničara, 
 nakraju su mu pustili paket sa brzinom 200 kao iz testnih razloga,brzina 200 je povremeno dolazila ali nestabilna, 

u  međuvremenu mu se susjed isto priključio na t-com optiku i isti  problemi, donio je komp k meni da provjerimo da nije nešto sa kompom kod  mene brzina 980, 
posudio od susjeda novi laptop doma brzine  iste kao i na njegovom računalu pričali su mu telefonski da će probat  mjenjat portove dabi ja nakraju razgovarao sa čovjekom na centrali koji  je rekao da vidi u izvještajima tehničara da nešto nije uredu i da  cijelo vrijeme nisu ni dirnuli ništa na liniji i da od njih kao ide puni  signal ali da će predati opet na terensku službu, 

promjena  i dalje nije bilo dva puta su još tehničari izlazili da bi ga danas  nazvali i dosta bezobrazno zaprijetili raskidom ugovora,ako još jednom u  15 dana prijavi kvar, 

problem je taj da ovako  kako je sada internet je u većini dana beskoristan, vraćanje na adsl  znači mizerne brzine i novi ugovor 2 godine, 
a1 je optički kabel dopeljao u ulaz i stao, kad ih nazove već par mjeseci mu kažu do kraja mjeseca, 

sad me zanima jeli imao tko sličnih problema i dali ih je uspio riješiti,i koliko se ima smisla žaliti preko hakoma ? 

| 

Ista stvar se događa susjedu koji je na A1 optici preko HT Ont-a. Njemu su dropovi brzine još učestaliji. 
 Kod mene HT optika radi briljantno 1000/500    

Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 27.07.2023. u 11:54.

| 

| 

|