View Single Post
Staro 25.07.2023., 09:40   #6398
chillout23
Your God is in your mind.

chillout23's Avatar

Datum registracije: Jun 2017
Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
To je normalno, inače power bridge ne bi imao smisla.
Kolko vidim po netu, to bi trebalo bit normalno, ali kod T480 nije. Masa ljudi "prijavljuje" istu stvar i piše o tome. Primary (interna) se troši prva i kad ona iscuri onda ide vanjska. Ne haluciniram, stvarno je tako
Pratim baterije od kad sam ga kupil i ovo je prvi put da vanjsku troši prvu...

Nekoliko postova ranije sam napisao ovo: "Našo odgovor na moje pitanje na Redditu: "The internal battery gets used first, by design...yes seriously stupid."

@medo je na to napisao ovo: "Yup, tako je i na mojem T470 nažalost. Užasno glupo. Ideja powerbridge tehnologije je da možeš izvaditi eksternu bateriju bez da umre laptop. Teško ćeš u tome uspjeti ako interna baterija ima 2% ili 5% pogotovo ako je laptop opterećen."

I @Daten ovo: "Imam 2 laptopa T480 i kod mene se isto prazni prvo interna baterija pa onda eksterna, i meni je to isto glupo.."

Tak da m ise čini da u ovom slučaju power bridge nema smisla

I da glupostima i nebulozama na bude kraj...pisal sam kak novi LV nema kalibraciju i zato sam instaliral stariju verziju...a ona pak nije imala LV toolbar opciju.
Nakon restarta, nakon kalibracije obje baterije, se LV toolbar odjednom pojavio i bio tu do prije 5 minuta...tad sam pogledal stanje obje baterije, zatvoril LV i toolbar je samo nestao. I opet nema niti opcije toolbara u LV...nestao i tamo
Vrh.

EDIT:
I evo, nakon restarta se opet pojavila opcija toolbara u LV ahahahaha

Zadnje izmijenjeno od: chillout23. 25.07.2023. u 09:50.
chillout23 je offline   Reply With Quote