View Single Post
Staro 24.07.2023., 10:00   #10
telefunken
Premium

telefunken's Avatar

Datum registracije: Apr 2015
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
Ima tu cijeli niz (bitnih) detalja:

1 - Dimensions (Internal): (19")483mm x 360mm x (4RU)176mm (WxDxH) nije puno ako se gleda od naprijed ali dubina od 440 mm spašava stvar.
Za početak ja bih montirao vent na vrh, ako sam dobro zaključio ide 120x120 jer treba kopati po njihovim accessory opcijama ...
Tu bi fino sjeo AC P12 TC + od nekud mu daš 12V, može i bilo koji 12V "šteker ispravljač".
Po potrebi kasnije termo sondu prilijepiš uz najtopliji hw u rack - u.
ispravak, imam ormar drugog proizvođača: Triton (model RXA)

dimenzije su mu 505x400x180
tek sam sad skužio da mi električari nisu montirali na njega bočne vertikalne rail-ove (Vertical rail (04U, 06U, 09U))
obzirom na model, ništa od venta bez da ga sam izrežem. Nešto mi pada na pamet da mu izrežem na plastičnim vratima rupu za vent te da mu otvorim donju rupu (70x300) i na nju stavim mrežicu pa da vuče zrak od tuda a izbacuje na rupu na vratima

Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
2 - "ispod" venta stavi nosač za keystone module, onaj bez police iza da zrak lakše cirkulira.
Budi kreativan i iskukičaj nekakav rack nosač za taj TL-SG116E,
primjer > https://www.printables.com/model/338...kmount-adapter
pod donji nosač za keystone module si mislio nešto ovakvo?

Zanima me da li postoje nosači (na slici "dodatni rail-ovi")koji služe da se prostor ormara suzi, tako da ne moram printat nosač za switch za punu širinu ormara već da s tim nosačima namjestim dodatni vertikalni rail na dužinu switcha a da u prostor između tog srednjeg rail-a i bočnog ormara stavim NAS?
ovako:

u stvari me najviše zanimaju ti dodatni nosači - gdje se to povoljno može nabaviti? Koliko vidim po netu, svaki taj rail je bar 15-20$ a majstori mi nisu ugradili ni ove osnovne koji dolaze sa ormarićem...