View Single Post
Staro 23.07.2023., 00:41   #9732
joolka
music freak

joolka's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor Exy Pregled postova
Bliži se 2g što imam P40 Pro+, čime bi ga danas zamijenili a da je kamera prioritet?

Moram priznati da sam se navikao na 10x zoom, a to danas ima samo s21/s22/s23 ultra. Ako su mi najbitniji video, zoom, night shots i slikanje djece i sl. brzo pokretnih stvari onda pretpostavljam da samsung nije najsretnije rješenje?

U nekoj užoj konkurenciji su mi s23u, xiaomi 13pro, pixel 7 pro, što bi uzeli ako su vam foto prioriteti gore nabrojano, nešto od ta 3 ili ima nešto i pametnije?
ako si navikao na Huawei onda gledaj Honor Magic 4 ili 5 pro,to je najslicnije onom sto si imao kod P40pro sto se softwera tice,ali nema tolikog optickog zuma,ako ne onda Pixel 7 ili Samsung 23 serija ,oboje su ispeglani najvise sto se tice kamera od svih ostalih brendova,koristio sam P40pro i sad koristim Z-fold 3 od Samsunga koji koristi kamere od starog Note 10+ i generalno sam zadovoljniji sa kamerama od Samsunga iako su senzori od P40pro daleko bolji ,da ne idem u detalje sa Samsungom nemos faliti, ili naravno nesto od novije linije Huawei Mate ili "P" serije ako google servisi nisu prioritet

Zadnje izmijenjeno od: joolka. 23.07.2023. u 05:02.
joolka je offline   Reply With Quote