View Single Post
Staro 18.07.2023., 08:06   #6747
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Alfredo nr.3 Pregled postova
Odigrao sam sva tri dijela na RPCS3. Prvi dio je radio odično, drugi ok, bilo je par rušenja i treći je radio najslabije, no uspio sam ga završiti. Meni je serijal odličan. Pucanje odlično sa solidno SF pričom.
Killzone 1 sam pokušao igrati, radi bez problema na PCPS3, no igra mi je toliko dosadna bila da se nisam mogao natjerati da je završim. Drugi dio sam pokušao igrati, ali pošto nemam PS3 gamepad, igru nisam mogao nastavit jer nisam mogao dignuti kapiju.
Ima super ekskluziva na PS3-ici i super je da se mogu igrati na pc-iju.
Ah, onda sam ja krivo zapamtio, dakle KZ2 te zezao. Inače, ako imaš i DS3 ili DS4 ili od PS5, sva 3 će ti raditi sa KZ2. A navodno ima i neko komplicirano riješnje za ta motion kontrole ako nemaš niš od toga. Šteta, premda igra ima užasan frejmrejt, ali je KZ3 dosta bolji, samo je direktan nastavak, a i ima istu tu mehaniku sa motion kontrolama koje se ne mogu isključiti.

Ja trenutno pičim po MGS4, tako, malo mi je čudan premda sam odigrao sve glavne nastavke, na 10min gameplaya ide 30+min filmova...neki put traju i preko 1h. Hideo i njegove nebuloze.