View Single Post
Staro 17.07.2023., 13:10   #6746
Alfredo nr.3
Premium
Moj komp

Alfredo nr.3's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Disco Pregled postova
Odigrao sam i sva tri nastavka Resistancea.
1 dio izgleda mrvu lošije, ali treba uzeti u obzir da je to bila launch igra, lošiju grafiku nadoknađuje sa stabilnih 60 fpsa (ovo je takva milina nakon Kz2, ali i 3) i tonom neprijatelja.
Tako tako, čista pucačina, nije loše, samo je igra baš dosta teška.

2 dio je grafika osjetno lijepša, isto piči u 60 fpsa sa moooožda tu i tamo nekim padom, isto tona neprijatelja, ali je rezolucija čini mi se niža. Sama igra mi je malo bolja od R1, uveli su kompletno regenerirajuće zdravlje, ali su oružja umjesto svih smanjili na samo 2, preciznije, sva oružja su tu, ali ih lik može nositi samo 2, COD/Halo stil.
Drugi dio je dosta više horor od prvog dijela, i ima tonu mjesta di vas baš zaspe sa neprijateljima i bude snađi se druže...u stilu Serious Sama. Meni su takve stvari iritantne, zato ne volim SS. Ima par boss fajtova, za razliku od prvog dijela gdje ih nema.
Ima jedan baš epičan, a nije zadnji boss.

3 dio je debelo najbolji, čini mi se još bolja grafika, napokon chimere kad ih se ubije imaju efekte eksplozije onih bočica na leđima što je baš kul, i dalje 60 FPS. Opet se mogu zadržati sva oružja, uz to, imaju i svoj experience i mogu se upgradeat na lvl 3 svako ako se dugo koristi. Neka imaju odlične nadogradnje, a općenito su oružja jako maštovita i kul u cijelom Resistance serijalu. Ovaj dio me je pak baš jako podsjetio na Metro serijal, fali mu valjda samo HUB za nivoe, više manje sve ostalo je tu. Težina u trećem dijelu je puno balansiranija i IMHO bolja nego u prva 2, ovdje i nema toliko frustrirajućih smrti...
A priča ko priča, bzvz, onako, nije da sam nešto pozorno pratio, glavno da se puca.

Sve u svemu, jako dobar serijal, i ako mislite igrati sva 3, nemojte preskakati jer je svaki nastavak dosta bolji od prethodnog, a i zbog te priče.

@Alberto: sjećam se da si ti ovo igrao na RCPS3 i rekao si da je neki dio zbugiran ili koji vrag već, si ti to uspio na kraju sve završiti i koji dio ti je bio problematičan?

Odigrao sam sva tri dijela na RPCS3. Prvi dio je radio odično, drugi ok, bilo je par rušenja i treći je radio najslabije, no uspio sam ga završiti. Meni je serijal odličan. Pucanje odlično sa solidno SF pričom.
Killzone 1 sam pokušao igrati, radi bez problema na PCPS3, no igra mi je toliko dosadna bila da se nisam mogao natjerati da je završim. Drugi dio sam pokušao igrati, ali pošto nemam PS3 gamepad, igru nisam mogao nastavit jer nisam mogao dignuti kapiju.
Ima super ekskluziva na PS3-ici i super je da se mogu igrati na pc-iju.
Alfredo nr.3 je offline   Reply With Quote