View Single Post
Staro 16.07.2023., 23:19   #18504
flyer1
Premium
Moj komp

flyer1's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor Exy Pregled postova
Taj Sony je 800 EUR-a, što nije onda bolje dodati 80 eura pa kupiti LG OLED? Ili Sony ima neke svoje finte koje ga unatoč svemu izvlače? Motion processing je i dalje tamo najbolji...
slazem se nravno, no tv nije za mene, imam ja c1....lik ga je kupio na kraju u pevexa za 750e, na nekom internom snizenju kod njih. al vjeruj mi, tv je zbilja dobar za trazeni iznos (ne mozda za punu cijenu od ~1k E, ali ovu snizenu definitivno da)....model ima fald s tek 24 dimming zone, ali algoritam radi tako dobro da je blooming zanemariv, a black level uzoran za mid range led televizor. motion processing je odraden izvrsno, kao sto si i napomenuo, ovo je valjda prva serija lcd-ova s xr procesorom i skok je naprijed u brojnim kategorijama u odnosu na x1, upscaling sdr/lower res materijala je uzoran, ovo vizulano groblje od nasih kanala (nova tv, rtl...) bolje izgleda nego na mom oledu.

uparen je s zidoo zx9 media playerom koji guta doslovno sve, samo sto u slucaju hdr10+ fileova sony radi fallback na obicni hdr, ali i interni sonyev media player bez greske vrti p5 i p8 mkv/mp4 profile out of the box.

zbilja odlican tv!

Citiraj:
Autor Prezime Pregled postova
Osim "α9 Gen4" na "α9 Gen5" procesora i daljinca ima jos nekih detalja, ako se mozes snac u ovoj usporedbi: https://www.lg.com/levant_en/compare?bizType=B2C
taj oled me djelomicno podsjeca na ovaj x3d limited edition ryzen 5 procesor, izgleda da se radi o uredaju koji se prodavao samo u nekoliko drzava, preko odredenih trgovina (ko i kod nas, samo ga elipso ima), b ekran uparen s c podrskom, od evo panela tek se razlikuje po nizem vrsnom brightnessu, ostalo manje vise isto - osim znacajno nize cijene.
flyer1 je offline   Reply With Quote