Tema: "Radni" stol
View Single Post
Staro 11.07.2023., 08:57   #344
blackshtef
Premium
Moj komp
 
blackshtef's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 104
Citiraj:
Autor estugarda Pregled postova
Dakle samo si ušarafio u radnu ploču običnim samonareznim vijcima za drvo? To onda isključuje mogućnost demontaže i montaže, barem na istom mjestu. Kak si riješio cable managment? Dižeš li kućište? Kako?
Tako je. Zapravo, vijcima koje sam dobio s nogama.
Ali ako ti želiš, možeš u dasku staviti nešto pa da imaš točnu poziciju i za eventualne demontaže i ponovne montaže. Ove noge zapravo možeš raširiti i skupiti da podržavaju različite dimenzije daske, mislim da ide do 200cm daska gore.



Cable management same noge nemaju, nego su svi strujni kablovi uštekani u jedan produžni, a njega sam zalijepio čičak trakom ispod stola Ali uzet ću uskoro iz ikeje onaj njihov cable holder što se zašarafi ispod stola, čisto da onda sve maknem iz vida.



Kućište stoji na stolu, iako, plan je nekad u budućnosti složiti nešto po uzoru na ovaj stol iz Velinca, da ima nekakav "držač" za kućište ispod pa da se kućište diže i spušta zajedno sa stolom.



Kako god, mislim da je najbolje tako - kupi noge i gore dasku kakvu hoćeš. A ova ekipa što sam ti linkao ima i gotove stolove s tim nogama, pa baci oko i na to.
blackshtef je online   Reply With Quote