Sve ima svoje objašnjenje.

Radna ploča se s lijeve strane oslanja na još dva donja elementa, a s prednjom radnom pločom je povezana s onim stezačima za radnu ploču, domino tiplama i čeličnom šipkom fi 10. Plus na zidu kutni nosači.
Pipa je bila ta jerbo tu nije provedena topla voda. Pa je gazdarica uzela delimano pipu s grijačem, no pošto je sudoper zlatni, farbali smo pipu u zlatno. No, fala bogu, ta pipa je crkla nakon mjesec dana, počela puštat vodu na jednom od spojeva plastike, te je kupila normalnu pipu i ugradila mali električni bojler ispod.
Ja sam prije izvođenja električarskih, malerskih itd radova dao nacrt kuhinje sa svim pozicijama i mjerama. Zašto su se odlučili da tu budu utičnice, fakat ne znam.
Da, utičnice stoje na koso malo, i vjeruj mi da je to najbolje što se moglo izvest pošto je strujić tako šugavo izveo te utičnice iako mu je jedno 7 puta bilo napomenuto da mora bit pod vaser vagu. I uopće nije koristio one široke kutije nego one obične najjeftinije okrugle od 50 lp. S tim da mu širina lijevih i desnih kutija nije bila ista. Ja sam išao spojit utičnice (ne znam zašto, trebao sam to moronu ostavit da se hebe s tim) i prilikom montaže sam izrezao dobar dio plastike kutija da stoje najbolje što mogu. I gips oko kutija sam kopao. Ali da, kuži se da je neravno. Ma katastrofa od električarskog posla.
Friž se vidi na ovoj slici.
Generalno, ljudi si vole zakomplicirat život. U ovom slučaju pipa oko koje je nastao problem.
U drugom slučaju, led rasvjeta ispod donjih elemenata. Bit će veselo ak će trebat perilicu suđa vadit van iz nekog razloga. Bez mene, nikako.
I ovdje je strujić fino stavio one široke plave kutije za utičnice u zid. Možeš štelat utičnicu kak hoćeš.