View Single Post
Staro 06.07.2023., 07:12   #714
c-shadow
Premium
Moj komp

c-shadow's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Kakva su vam iskustva s ostvarenjem garancije u slučaju kvara za robu kupljenu preko ekupi?
Srećom sam imao samo dvaput problema, ali svaki put je neko natezanje...
Prvi puta je bio mobitel, a sad je neka računalna oprema. Prvi put zovem ekupi helpdesk da prijavim kvar i pitam kako ćemo dalje i vele mi morate najprije kontaktirati ovlašteni servis i s njima dogovarati. Servis na mailove naravno ne odgovara, nakon ponovnog natezanja s HDom i 3 tel. poziva ekupi nevoljko ponude čak i da oni obave preuzimanje mobitela i pošalju ga na servis. Ajde to se nekako riješilo, trajalo je preko mjesec dana, ali se riješilo.
Sad opet ista priča, zovem HD i vele da bi oni pokupili robu kod mene (što je super), ali da moram najprije kontraktirati servis i vidjeti da li će oni to napraviti!?
I ne odustaju od toga da najprije kontaktiram servis koji se naravno ne javlja uopće, barem na mailove. Nije isti servis kao i u prvom slučaju
Nije problem i da ja o svojem trošku pošaljem, ali zašto bi imao posla sa servisima ako sam kupio u ekupi?
Ili im je to nekakva standardna uputa da kupce otpile. Ne kužim čemu takvo natezanje i ping-pong s kupcem. Ili im helpdesk nije informiran kako rade reklamacije.
c-shadow je offline   Reply With Quote