Zaboravio sam napomenuti da kod bootanja sistema mi se uvjek upali zuta dram ledica na 2 sec onda se zgasi i windowsi se pokrecu normalno.To se dogada bio expo ukljucen ili ne.
Odvrtio sam sve 3d markove i stres test speed way 20x loop je odradiio uspjesno 98.7%.U time spayu sam usporedivao rezultate i ok je u skladu sa mojom konfiguracijom jedino mi je par puta znao cpu score biti manji ne znam zbog cega sa 12 600 mi je pao na 8780 vjerovatno su zbog toga bili dropovi fpsa u igrama ne kuzim zasto se to dogadalo.Cinebench 23 odradio stabilno 5 puta za redom bez greske sa slicnim rezultatima.Cpunb soc ne prelazi 1.3v,temperatura proca 85c.Znam da je 3d mark za graficke i procesore ali sam htio eliminirati cpu-gpu greske.U hwinfo sam takodjer primjetio da jedan keks memorije ima dosa vecu razliku u ukupnoj snazi dok 1 ne prelazi 1800w drugi ide na 2008w,ne znam kolko je maximalno dopusteno,I da dok je vrtio 3d mark rgb svjetlo se na jednom keksu zgasilo dok je na drugom bilo normalno.Znam glupa informacija ali mozda nesto znaci.Najvise mi nije jasno zasto svaki put kod bootanja dram ledica zasvijetli zuto na par sec i onda se zgasi...