View Single Post
Staro 24.06.2023., 11:21   #18441
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Imam pitanje u vezi Lg c1 telke.
Dakle stara je nekih 8 mjeseci i od samog početka imam problema sa njom.
U početku je to bilo onako"random",ali sada sve češće ,a ps5 je postao neigriv.
Plejka mi pokazuje artefekte čim se spojim na njega.Dakle već na ulaznom screenu,rubovi su isprekidani,linije tanke,a u igrama mi je svaki svjetlosni efekt ljubičaste boje.
Sličnu stvar sam doživio i prije dva mjeseca ,pa sam reklamirao ps5.
Na kraju je ps5 bio ispravan.Ovo je sad druga konzola stara niti mjesec dana,i opet ista stvar.
Imam doma još nekoliko telki 4k ,i na njima plejka radi odlično.Dakle do tva je.
Kad ga spojim sa kompom, ponekad mi se dogodi da mi je slika zelena,pa kad ga ponovno spojim bude ok.Kod reprodukcije 4k sadržaja preko kompa ,dogodi se da slika nestane na par sekundi ,pa se ponovno pojavi.Pri tome se čuje kao neki "kvrc"na telki.
Pred dva dana mi je nestala slika i na total tvu.Prvo crna slika,pa neka bijela linija horizontalno preko ekrana koja je lagano padala prema dolje.Nakon ponovnog paljenja tva ,slika je ok.
Znam da nešto nije u redu ,jer plejku uopće ne mogu igrat preko njega.
Problem sam stavio ovdje ,jer bih prije reklamacije želio čuti vaše mišljenje o problemu.
Ne znam kako da im opišem kvar.Jer tv radi večinom ok na običnom programu,osim što tu i tamo nestane slike na par sekundi.
Probao sam i druge ulaze i druge kablove ,(svi su mi 4k ,120 hz kompatibilni),tako da do njih nije.